המנגלים הפכו לסימן ההיכר של יום העצמאות לא פחות מהזיקוקים. ביום חמישי צפויים המוני ישראלים להדליק את הגריל ולפצוח בחגיגת "על אש", בבית, בפארקים העירוניים ובחיק הטבע.
אבל איך עושים את זה נכון? מה דרוש כדי שהטעם ייצא מושלם, והבשר יהיה עשוי בדיוק במידה הנכונה? לכבוד "חג המנגל הלאומי", ביקשנו מהשף של בוטיק הבשר "מיטאו", פביאן שוך, טיפים מנצחים לגריל מושלם.
שוך הארגנטינאי, הוא מומחה לכל מה שקשור בבשר, שבעבר עבד ב"אל ג'אוצו" וב"לחם בשר", הסכים להכניס אותנו ל"מיאטו" ולחשוף את כל הדרך מבחירת הנתח ועד צלייתו.
צפו: הטיפים המנצחים למנגל
צילום ועריכה: סטודיו לובן
כתבה שיווקית
תגובות