עמוס, הבגט הלוהט: "אוכל טעים וטרי לכל בת ים"
שנת הקמה: 2005
האנשים שמאחורי העסק: עמוס גניש, בן 55.
על העסק: "בגטייה חמימה שמתמחה בהכנה של מעורב ירושלמי, שניצל, חזה עוף, נקניקיות חריפות, פרגיות, סביח ושקשוקה הכי טעימים וטריים בארץ. הבגטים שלנו הפכו להיות שם דבר בעיר ואנחנו גם עושים משלוחים עד בית הלקוח".
איך התחלנו: "כשעמוס החליט שהחלום שלו זה לפתוח מסעדה, שום דבר לא עצר בעדו. הוא עשה את זה בעשר אצבעות וכבר 15 שנה מכין אוכל טעים וטרי לכל העיר".
מה למדנו מהקורונה: "שאנשים לא מוותרים על האוכל שלנו גם בתקופות קשות".
כתובת: האורגים 12, בת ים.
טלפון: 054-2252524.
מעוניינים להופיע במדור? כתבו לנו למייל [email protected]
התיקון הכללי: "התרחבנו לאופניים חשמליים וגיימינג"
שנת הקמה: 2016
האנשים שמאחורי העסק: עמנואל גבריאלי, לקראת סיום לימודי משפטים ומקווה לעסוק בזה בעתיד.
על העסק: "חנות סלולר, משחקי מחשב וקונסולות, מעבדת שירות לסלולר ולאחרונה גם הרחבנו את החנות והכנסנו אופניים חשמליים ושירות תיקוני אופניים וקורקינטים וגם פיתחנו את נושא הגיימינג".
איך התחלנו: "אני עוסק בתחום הסלולר במשך שנים. היה לי עסק שנסגר ולפני כארבע שנים פתחתי את החנות בבת ים".
מה הקורונה לימדה אותנו: "להיות עצמאי בישראל זה מאוד קשה. זה שיפר את ההתנהלות הכלכלית שלנו ואילץ אותנו להתנהל יותר באופן יותר מדויק ומחושב מבחינה כלכלית".
כתובת: בלפור 109, בת ים.
טלפון: 050-7311377.
תגובות