ילד עצוב יושב על מיטה
אילוסטרציה: שאטרסטוק

הורי הילדים שחוו התעללות: "הילדים סובלים מטראומות"

הרטבות במיטה, טראומות וגמגום, הורים לילדי גן העירייה דורשים שעיריית בת ים תממן להם טיפולים

פורסם בתאריך: 25.7.18 13:36

"אנחנו מחכים שהסיוט הזה יסתיים, אבל זה לא נראה שזה יקרה בקרוב", כך אמרו הורי גן העירייה אשר נחשף לראשונה כאן ב"השקמה בת ים" כי לטענתם הגננת התעללה בילדיהם. ההורים מאז אותו המקרה אובדי עצות, הם מחכים לתשובות ממשטרת ישראל ובית המשפט בנוגע לממצאי החקירה וכבר מוכנים לשלב הבא.



"אין לנו כתובת. "מסתבר לנו עכשיו כי פוליסת הביטוח של התלמידים באגף החינוך היא רק פוליסת תאונות אישיות, אין שם שום סעיף הקשור לטיפולים פסיכולוגיים, כך שנראה כי השאירו אותנו לבד".

עוד באותו עניין:

המשטרה חוקרת: חשד להתעללות בגן ילדים בבת ים

ההורים חשים תסכול רב בנוגע למצב הקיים: "זו סחבת גדולה, לא מספיק הטראומה שהילדים שלנו עברו ואנחנו? למה אנחנו צריכים להתרוצץ? שמישהו ייקח פה אחריות. הילדים שלנו חזרו להרטיב בלילה, התחילו לגמגם, מתפרצים פתאום בבכי, יש להם פחד ממקומות סגורים והם עכשיו עולים לגן חובה, גיל שבו האופי מתעצב ובמקום לחזקם לקראת כיתה א', ממשיכים להתעלם ולגלגל את האשמה. נראה להם הגיוני שאנחנו נחכה לטיפולים של קופ"'ח שזו המתנה מעל חצי שנה? הטיפולים שם גם כך מיועדים לילדים מעוכבי התפתחות ולא כמונו נפגעי תקיפה. הילדים שלנו עברו התעללויות בגן עירייה, לא בגן פרטי, היכן האחריות? למה אנחנו לא זכאים ללכת באופן פרטי כך שהטיפול יהיה מהיר ויעיל. שהעירייה תטפל בעלויות על מנת לתקן את העוול שעשו שם".

אחת האמהות שבנה שנפגע קשה מההתעללות וחווה כעת בעיות פסיכולוגיות קשות הדגישה: "אנחנו כהורים לא יכולים לממן את העלויות הגדולות האלה של הטיפולים. פשוט הפקירו את הילדים שלנו פעמיים, פעם אחת כשהתעללו בהם ופעם שניה עכשיו".

לגבי הצעדים הבאים סיפרה: "כרגע אנחנו בשלב המשפט, כאשר יוכרע גזר הדין בעניין הגננת וכל מי שסייע לה במעשים הנוראים הללו, נעבור לתביעות אישיות כלפי כל גורם שידע ושתק, אנחנו הולכים עד הסוף, כדי לתקן את העתיד של הילדים שלנו".

תגובת עיריית בת ים תובא לכשתתקבל.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות